UUTISIA

Saaristolaispäivän 17.7.2021 ohjelma

Soutajat -kesäteatteri 2021 esityspäivät ja lipunmyynti

Facebook-sivuja kannattaa seurata

Tue kyläyhdistyksen toimintaa - maksa kannatusjäsenmaksu: FI60 5371 0120 0243 85

LUE LISÄÄ

KATSO MYÖS FACEBOOK

"NESTORI MIIKKULAINEN"

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:242861 kpl
Share |

Puumalan saariston blogit

Päivitetty 24.4..2012

Blogi on näppärä tapa kertoa asioista sanoin ja kuvin niin, että myös lukijat voivat kommentoida ja osallistua keskusteluun.Jos haluat lähettää johonkin blogiin tekstiä ja ehkä kuviakin, laita ne Veskansan kylien sähköpostiin.

Kylillä on nyt neljä blogia, joista uusin kertoo saariston tapahtumista:

Puumalan saariston luontoblogi

Tässä blogissa kerrotaan tositarinoita Puumalan eteläisen saariston ja Luukkolan luonnon ilmiöistä. Juuri nyt kerätään talteen tarinoita norppakokemuksista. Myös kuvat ja videot ovat tervetulleita. Ota yhteyttä kyläyhdistykseen tai käytä lomakettamme.

Puumalan saariston tapahtumia 

Tänne kootaan uutisia, kuvia ja videoita saariston juhlista ja muista tapahtumista. Ensimmäiset jutut ovat syksyn 2011 hirvipeijaisista, jotka ovat suosittuja tapahtumia niin paikkakuntalaisten kuin mökkiläistenkin keskuudessa.

Tarinoita Saimaalta

Tässä blogissa kerrotaan juttuja ja tarinoita. Ne voivat olla aivan tosia, mutta myös vanhoja legendoja, joiden todenperäisyys ei nyt ole niin tarkkaa. Tarinat aloittaa kertomus siitä, miten Lintusalon saaren Repolan kylä sai alkunsa. 

Puumalan saariston historiaa

Tässä blogissa kerrotaan Puumalan eteläisen saariston ja Luukkolan historiasta. Ensimmäiseksi julkaisemme tietoja Suursuon sammaltehtaasta.